10 japanske dekorasjonsideer for å forsyne vår leilighet i Zen-stil

bonsai tree japansk dekorasjon ideer motiv zen stil original

10 trinn for å sette opp vår Zen-stil leilighet - japanske dekorasjonsideer

I dag er det veldig utmattende og vanskelig å finne fred og ro i livet, derfor er et av de få alternativene å skape et sted for fred og komfort hjemme. Dette er grunnen til at japanske prinsipper har blitt en ledende trend innen interiørdesign.

Men hva betyr Zen egentlig? På japansk refererer Zen til meditasjon. I interiørdesignet reflekterer det balanse, harmoni og avslapning. Selv om Zen ikke er en skikkelig designstil, har den en bok med strenge regler. Det er ofte forbundet med minimalisme, med enkelhet og renhet av linjer. Det er mer en måte å organisere hjemmet ditt og skape en atmosfære for å glemme stressene og belastningene i hverdagens kontorarbeid. Tenk på disse 10 enkle trinnene for å sette opp ditt hjem helt Zen.

10 japanske deco ideer til å utstyre vår leilighet i Zen stil

levende zen stil japansk deco ideer design deco
 første Zen Design omhandler myke nyanser som hvit, grå, beige skygge eller rosa beige, som har kraft til å fremkalle en følelse av avslapning og stilhet. Den kromatiske harmonien mellom de ulike elementene er like viktig som den visuelle kontinuiteten mellom vegger, møbler og gulv. For å inkludere konturer i et monokromt rom, kan du alltid velge å kombinere en dominerende farge med matchende elementer og teksturerte tekstiler som hvit farge med moleskinn eller beige farge med palisander. For å lage en rekke farger og former kombinerer du to matchende farger eller eksperimenterer med de forskjellige nyansene av favorittfarge.

Vakker utsikt mot hagen fra soverommet, som er innredet i Zen-stil

hvit japansk dekor ideer innredning zen stil soverom hyggelig

 Second Parketten er alltid en sikker innsats, samt noen solide, tregulv. Hvit, gråaktig eller noe lakkert parkett er spesielt raffinert, men du kan også velge farget parkett. Gulvbelegget kan også skape en moderne og hyggelig atmosfære i leiligheten eller på loftet. Ulltepper gir en ekte følelse av bekvemmelighet, men krever et høyere vedlikeholdsnivå. Men hvis du velger et teppe, kan du forfine din Zen-dekorasjon og forbedre følelsen av rommet ved å kombinere noen forskjellige ulltepper sammen. Vær igjen oppmerksom på at teppefarge skal matche gulvfarge.

 En komfortabel himmelseng på soverommet - mørkt tremøbler tilbehør

Japansk dekorasjon ideer flate møbler himmelseng svart gulv tredje Stoffer bør selvfølgelig følge samme regel. En av de viktigste elementene i Zen-dekorasjonen er gardinene som gir nivået av intimitet. Behandle dem på en spesiell måte og bruk naturlige tekstiler som sengetøy eller ull og ordne dem i stil på rommet. For en mer kunstnerisk atmosfære, kombinere dem med skodder som regulerer lyset. Vær særlig oppmerksom på festesystemet.

Enkelhet og hygge på solterrassen - Japansk dekorasjonsidee

Japansk dekor ideer flat zen stil solterrasse

fjerde For en avslappet atmosfære, erstatt de skarpe lysene med beroligende natur-inspirerte stearinlys. Unngå sterkt direkte lys fra taket og bruk alle mulighetene for å blande en gulvlampe, en lanterne og indirekte lysFor soverommet er sconces veldig praktisk. Hvis du liker diffust lys, kan du velge noen duftende stearinlys.

Hvit soverom interiør i zen stil

Japansk dekor ideer flat zen stil soverom

femte Zen-stilen er preget av enkle og rene linjer, noe som unngår detaljer og overflødig utsmykning. Møblene skal være av høy kvalitet og laget av naturlige materialer. Oppbevaringsmøbler (skap, garderober, skiftende bord) kan males i levende farger. Fordi soverommet er vanligvis det viktigste rommet i et Zen interiør, er det noen konkrete forslag til innredning:

- Plasser sengen nær en lyskilde og unngå plass foran døren. Høyden på sengen må være den som gjør at du føler deg komfortabel, men høye senger (over 55 cm) pleier å fremheve følelsen av komfort. Velg polstret seng i lær eller en med en fargerik headboard.

- Hold sengetøyet ditt til et minimum: Bruk ull eller dype dyner og overdriv ikke antall dekorative puter.

- Nattbord er veldig nyttige og et stilig deco element. Pass på å velge et nattbord som passer godt inn i soverommet.

- For et lesehjørne, velg en enkel lenestol og vær oppmerksom på de enkle linjene i møblene.

For veggdekorasjonen gjelder samme innretningsregel: enkelhet

Japansk dekor ideer flat zen stil enkelhet spisestue

sjette For veggdekorasjon gjelder samme innretningsregel: enkelhet. Unngå å samle bilder eller bilder, og hold bare de som du elsker mest. For et helt harmonisk og førsteklasses hjemmebibliotek, dekk alle bøkene i svart / hvitt papir.

Eteriske oljer er en av måtene å fylle rommet ditt med friske dufter

Japansk dekor ideer flat zen stil lys bivoks smaker

7. En hjemmelaget spray til sengetøy eller bivokslys og essensielle oljer er noen av måtene å fylle rommet ditt med friske dufter som ikke bare vil berolige deg når du sover, men også se frisk når det er på tide å våkne opp.

Mørkebrune lærstoler og et lite rundt glassbord

Japansk dekor ideer flat zen stil mørk brun skinnsofa

8. Elektroniske enheter er vanligvis distraherende, slik at de ikke integreres veldig bra i et Zen-stil hjemme. Men hvis du liker TVen din i soverommet, sørg for at den er plassert i et eget område. Skjul alle ledninger og kabler som kan forvride den rolige atmosfæren i hele rommet.

Bonsai trær og hengende terrarier er et godt valg

Japansk dekor ideer flat zen stil planter beroligende

9. Planter har en beroligende effekt på grunn av deres grønne farger og fordi de genererer oksygen. Unngå blomster som trenger spesiell pleie. For eksempel er bonsai trær og hengende terrarier et godt valg.

Stilig interiør i Zen-stil - trekonstruksjon

Japansk dekor ideer flat zen stil enkelhet

10th Hold møbler tilbehør til et minimum. Fjern unødvendige og unødvendige gjenstander og hold bare det du trenger, men ikke nøl med å legge til elementer som gir deg ekstra komfort.

          avføring-komfortabel puter-kvadrat-dark-romantisk-japansk stil-deco