4 yoga magasiner i sammenligning

4 yoga tidsskrifter i sammenligning - de redaksjonelle anbefalingene

Magasinens verden er blitt så stor i disse dager at du raskt kan miste sporet. Fra hvert emne får du mange tilbud om magasiner. Hvordan kan du konsentrere seg om de virkelig høykvalitets magasiner? Her er det fremfor alt å undersøke og lese tålmodig. Men det er alltid praktisk og nyttig, hvis du vurderer noen nyttige vurderinger eller sammendrag. Ofte kommuniserer de kort og kortfattet den viktigste informasjonen og aspektene som venter på deg i et blad. I hvert fall er det slik vi jobber i redaksjonen. Siden vi har besluttet å tilby deg en liten test sammenligning med hensyn til yoga magasiner, og vi har fokusert på våre 4 favoritter. Alle disse er tilgjengelige på trykk og selvfølgelig i abonnementet. På deres hjemmesider får du også en god oversikt og kan bestille bladerne direkte.

Yoga News

yoga magasinet nåværende mindfulness meditasjon magazine

I over ti år har Yoga Aktuell vært glad for sine lidenskapelige lesere med mer enn 100 sider per utgave. Skrivestilen er ung og frekk og likevel svært krevende og hyggelig. Det er rapportert om alt fra yogaverdenen. Ulike yoga stiler og asanas blir introdusert og forklart trinnvis.

Den forteller om livet og filosofien til verdensberømte yogier og lærere og peker på nye trender og hendelser. Siden 2011 er spesialproblemet Yoga Aktuell Special publisert en gang i året, i utgave nr. 5 finner du en spesiell CD om meditasjon & Mindfulness. Finn ut mer på www.yoga-aktuell.de

yoga magazine nåværende nummer 97 april mai 2016
yoga magasinet spesielle spesialutgave 5 meditasjonssynfulness cd

Yoga Journal

yoga journal magazine asanas ayurveda selvtillit tilfredshetSiden 1975 kjent og etablert i engelsktalende land, har bladet også vært på markedet siden 2009 på tysk. Deres umiskjennelige retro stil er umiskjennelig. Likevel eller Yoga Journal fortjener raskt og enkelt hjertene til leserne. Leserbjudelsen er primært rettet mot mennesker mellom 25 og 50 år, for yoga kalles ikke bare harmonisk bevegelse, men en helhetlig livsstil betyr. I tillegg til meditasjonsinstruksjoner og interessante intervjuer finner du også mange oppskrifter og daglige tips for mer bærekraft og god helse her. Det nye nummeret av bladet rapporterer z. B. om de siste funnene når det gjelder lav karb og avslører noen partnerøvelser for ryggen. Bare ta en titt på www.yogajournal.de.

yoga journal periodisk magasin spesialutgave yoga hjemme

yoga journal periodisk magasin nytt nummer 2016

Viveka

yoga magasinet viveka for yoga

Viveka er ikke en vanlig yoga journal, men heller "notatbøker for yoga". Slik skiller Viveka Magazine seg fundamentalt fra de andre yogatidene. Og ikke bare av sitt vitenskapelige innhold, men også av det spesifikke oppsettet. Denne sofistikerte lesningen er laget for alle helsebevisste yogier. Det er ikke rart, vurderer at utgiverne er leger. Styrerne i Berlin Yoga Center spesialiserer seg på yoga som forebygging og hjelpemiddel i ulike sykdommer og som et supplement til ulike terapier. Selv om Viveka skrives ut bare to ganger i året, gir de omtrent 50 siders utgavene kvalitet, ekspertinformasjon om de grunnleggende aspektene ved den gamle lære som kalles yoga. Finn ut mer på www.viveka.de

yoga visjon

yoga magasin yogavision academy austria

Publisert av Yoga Akademie Austria, bringer dette bladet også de siste nyhetene fra yogaverdenen to ganger i året. Skrivestilen er klar og enkel. Det vil dekke yoga teknikker og hendelser samt kommende prosjekter og bøker. Du må bare være forsiktig! Mange lesere rapporterer at det er "fare for avhengighet" her. Og det er enda bedre at magasinet er tilgjengelig gratis på www.yogaakademie-austria.com.

yoga magasin yoga academy austria logo

Vi håper du likte vår korte rapport og ga nye forslag. Hold deg inspirert og følg stien til yoga i lyshet og harmoni, men også med lydig oppmerksomhet og oppmerksomhet!

Namasté

Oppdag den perfekte enhet i livet!

yoga magasin asana halvmåne kvinne rock himmelen

Du kan også prøve det sammen med partneren

yoga magasin asana kriger paaryoga praksis

Finn den meditasjonen som passer deg best

yoga magasin asana kroppsånd sjel balanse

Yoga for gravide kvinner

yoga magasinet gravid yogaasanas

Baby yoga

yoga magasin praksis asanas fitness

Yngre barn inn i Yoga enda enklere og raskere

yoga journal krønike barn asanas

Men det er aldri for sent å starte

yoga magasin online magasin asana yogapraxis

Bare stopp og nyt livet!

yoga magasin yoga praksis meditasjon mindfulness kvinne bassenget