Redesign terrassen – maler terrassebordet i farge

redesign terrassen, terrassebord, maling, omsorg

Opprette en ny terrasse - fargerike ideer til tre verandaen

Det er så mange grunner til at du skal farge terrassen. Jeg vil nå ta noen av disse sammen med deg og gi deg noe råd i denne forbindelse. Tror du det kan være nyttig for deg? Deretter ønsker jeg deg mye moro mens du leser.

Invigorere den gamle terrassen

redesign terrassen utemøbler tre veranda maling tregulv
Har du en gammel terrasse som ikke ser så tiltalende eller til og med veldig robust ut? De kan gjøre underverk med en liten farge.

Prøv det

Vil du være sikker på at du velger riktig farge? Deretter måler du først et mindre område, og deretter bestem deg for å male hele området. Hvis du ikke liker det, fjern det med en skrape. Dette er mye bedre enn sliping, fordi det ville unngå ujevn utseende.

Grunnregel når du bruker farger

redesign terrasse redesign tre terrassebord terrasse terrassebord

Husker du leksjonene fra skolen? Finn en dominerende, uforandrende farge som vil gå bra med din bakgård. Farge sidesporet for å skape et røykfylt kontrapunkt.

Tre er viktig

Hver type tre har sin egen unike karakter. Pine tre er ofte brukt på terrassene, og hvis du ikke dekker det med et topplag, viser det en grønn nyanse. Hvis den naturlige fargen plager deg, kan du gi den et topplag av ditt valg. Alternativt kan de forbedre den naturlige fargen. Fornyelsen av maling hvert to eller tre år bidrar en gang til å bevare terrassens tiltalende karakter.

Velg riktig farge

redesign terrassen terrassen pynting malingJeg vil gjerne liste noen få typiske fargealternativer og hjelpe deg med å bestemme.

grå

Disse nyansene kan brukes til å oppnå en "side ved side" -effekt. På store flater anbefales denne skyggen spesielt.

blå

Ønsker du et mer moderne utseende og en nydelig benk i hagen? Da vil jeg anbefale deg denne fargen.

rød

Den er spesielt sterk foran en murvegg. Prøv det i mindre doser slik at det ikke ser for dominerende ut.

mørk brun

tre terrassebord decking maling naturlig farge

Du kan parre denne beskjedne skyggen med møbler i modige nyanser. Jeg mener mettet rød, marine blå og turkis. Siden den kan kombineres godt med andre nyanser, kan den festes på store flater.

grønn

Terrasse redesign utemøbler tre veranda

Sage green har nok grått i det og vil utfylle blomsters utseende og ikke konkurrere med dem. Det fungerer også veldig bra i store mengder.

deksel


redesign patio terrasse terrassebelegg maling

Se etter farger som passer til terrassen. Noen nyanser basert på olje eller vann beskytter treet mot fuktighet og andre skadelige påvirkninger. Du har vanligvis fire nivåer av ugjennomtrengelighet, og du bør bestemme deg for din smak.

Tett på naturen

redesign terrasse terrassen terrassebord maling hagemøbler

Dette vil neppe endre farge på treet. Dette er spesielt egnet for folk som vil se kornet.

tonet

Du kommer til en merkbar, men liten misfarging. Også i dette tilfellet vil den naturlige karakteren være tilstede og merkbar. Dette er spesielt egnet for nybegynnere.

Halv gjennomsiktig

Du kan fortsatt se trekornet, men du vil også oppleve en vakker pigmentering. Hvis terrassen er eldre, vil dette bidra til mer konsistens. Varigheten er også stor - fra 3 til 5 år.

solid

redesign terrassen terrassen pynt maling farge ideer

Du skjuler helt trekornet. Hvis terrassen din viser flekker eller andre aldringsproblemer, er dette det riktige valget for deg! Det vil dekke mange ulemper og vil gi bedre UV-beskyttelse.

Når starter du med fargeskjemaet på terrassen?

friske opp utendørs terrasse redesign innramming terrasse