Design et barnerom – Flott barnehage for to jenter

barneværelset jente rom frisk stemning

Nursery room design for to jenter - vakre interiørløsninger

Design barnehage er ikke en enkel oppgave. De små som rommene vi vil fortelle deg i dag er 2 og 5 år gamle. Totalt besitter de et areal på 30 kvadratmeter. Dette området har blitt delt med tanke på funksjonene inni.

Det første du ser er det lakkede MDF-panelet. Dette dekker omtrent halvparten av veggen. Blant annet oppfyller det funksjonen å gjøre enheten i rommet. Fra det samme materialet er flertallet av de gjenværende møblene blitt opprettet. Benken er 56 centimeter høy. Dette vil forbli det samme i minst de neste fem årene. Man har avvist den typiske girlish rosa fargen.

Det er blitt bestemt for svake bleke nyanser av blå i dette tilfellet

barns romdesign rom for to jenter
I resten av divisjonen har du ikke gjort stor forskjell i de to jenternes alder. Det skjer ofte med den moderne tilnærmingen at alt er fordelt i to og i samme mengde. Siden med sengene er adskilt av et element, vanligvis dekorativt i to like deler. Senger, sengetøy, dekorative puter, klær er omtrent det samme. Det er også koblingselementer.

I dette tilfellet er nattbordslampen og vekkerklokken svært forskjellige, som ble plassert på bordet mellom de to sengene

barns romdesign jentens romideer

Møblene i lærings- og arbeidsområdet er satt på veggen. På grunn av deres hvite farge synes de imidlertid å okkupere mindre plass enn vanlig. Slike løsninger som visuelt sparer plass er svært populære. Utseendet på hyller som er laget av de samme materialene på veggen, sikrer konsistensens ensartethet.

Lekene, sammen med de morsomme stolene i strålende nyanser, gir livlige aksenter i rommet

barns romdesign for to jenterEgentlig synes setene seg selv å ha en veldig barnslig karakter. På grunn av materialet og fargene ser de ikke helt annerledes ut enn dukkene. Slike løsninger gir også barna en følelse av estetikk og økonomisk ressursbruk. En slik god ide for å studere blader under lyset eller? Du må lese dem i en stabil rytme slik at de ikke blir for store.

Ta en titt på våre følgende forslag om hvordan du gjør barnehagen attraktiv for barnet ditt, kanskje du vil bli inspirert!

Seng på to etasjer er en interessant interiørløsning for barnehagen

barnas rom for jenter tremøbler

Fairytale-design vil appellere til nesten alle jenter

barnas rom ideer eventyr design

Fersk interiør i barnehagen er viktig

jentens romdesign grønne interiør aksenter

Rosa jente rom

Jentens romdesign for to barn

Hyggelig fargekombinasjon

barnehage dekorere jente

Hver jente har sitt eget hus

barnehage jenter store design ideer

Teppet er aksent i dette barnehagen

vakre levende ideer jente rom design

Enkel, men koselig interiør

moderne barnesal for jenter