Praktiske skyvedører for en rustikk stil

skyvedører av lette tre skyvedører

Tre skyvedører for hver stil av innredning

Er du en av de menneskene som tar hensyn til hver eneste detalj, eller bare går forbi de fleste ting du ser på? Når var den siste gangen du så på dørene hjemme? Hvordan vil du beskrive dette, hvilken interiørdesignstil hører den til?

Eller tror du at en dør bare er der for å oppfylle sin funksjon og har ingenting å gjøre med interiørdesign? I dag fokuserer vi bare på det ved å vise deg noen ideer for tre skyvedører.

Først presenterer vi deg for varianten av skyvedører laget av massivt tre, som ser rustikk ut. Men du trenger absolutt ikke å like de rustikke møblerne for å få disse dørene hjemme. Tvert imot er det en av de nyeste trendene innen interiørdesign for å integrere rustikke tredører som en elegant forandring i det moderne interiøret. På denne måten oppnår man en harmonisk kontrast til de kalde og vanskelige overflatene av betong og de åpne mursteinene, som i dag er veldig trendy.

Funksjonell symmetri av tre

skyve tre dører badet grovkorn
Spesielt eik tre er sterkt anbefalt for en skyvedør som fører til badet. Dette treet er ikke bare veldig robust og vanntett, men også veldig rustikk med grovkornet korn. Avhengig av smak og farge, kan du velge hvilken som helst tre skygge. Også svært populære er skyvedører med spor av slitasje og i hvit farge. De er spesielt egnet for de som liker Shabby Chic stil. Rustikke skyvedører passer ikke bare til retro og vintage bad, men også i industriell stil og til og med minimalistisk møbler.

For ekte sjofel, chic fans

Glidende glidende bad, loslitt, elegant

Selvfølgelig kan du også dekorere dørene dine på en svært moderne måte - for eksempel med en aksentfarge eller til og med i hvitt, avhengig av hvilken effekt du vil oppnå. For dekorasjon formål med skyvedører er ikke sist plass også deres plassbesparende funksjon. Ikke bare er de hendige, de sparer deg også verdifullt rom ved alltid å holde seg nær veggen og unngå noen.

Var vi overbevisende nok? Hvordan kunne skyvedører se hjemme?

Koselig atmosfære med en maskulin ettersmak

glidende furuskog dørerSjarmerende og stilig på samme tid

skyvedører solid eik mørkt bad

Japansk bad og grovt treverk

skyvedører gjør seg rustikk japansk

Eik ved utstråler sikkerhet og stabilitet

Skyvedører rustikk massivt eik tre

Er du opp til den industrielle stilen?

skyvedører bad glassplattform dør åpen murvegg

Det er også mer subtilt i hvitt

skyvedører, bad hvit skyvedør

Perfekt for det minimalistiske utseendet

skyvedører hvite badedør moderne

Sett livlige aksenter

skyvedører moderne bad rød dør

Vintage bad i svart og hvitt

skyvedører hvit skyvedør bad frittstående badekar

Kilde: www.decoist.com