Viktige kjøkkengulvplaner – designer og viser kjøkken

Viktige kjøkken gulv planer rom syn trekantet

Viktige kjøkken gulv planer

 Å velge en kjøkkenplan avhenger av ledig plass og også på effektiviteten og komforten du leter etter. Dette er området som er definert av kjøleskap, kokeplate og vask. En kompakt trekant begrenser avstanden mellom disse viktige kjøkkenobjektene.

Hvis du vil velge riktig byggeplan for huset ditt, så vær særlig oppmerksom på denne trekanten, hvor du sikkert vil jobbe.

Viktige kjøkkengulvplaner – L-formet

L-formet kjøkken viktige layouter fleksibel idedesign
 L-formet er den vanligste nettstedplanen. Det tar opp mindre plass og gir større fleksibilitet mellom arbeidsområder. Denne planen fungerer bra hvis kjøkkenet støter til en uformell plass.

Luksuriøs L-form – kjøkkendesign

L-formet viktig kjøkkengulv planlegger fleksibelt ideinteriør

    Fordelen med et L-formet kjøkken er at bordet er midt i rommet. Dette er alltid en flott måte for hver familie å komme sammen for å være sammen der maten er forberedt. Dette tiltrekker også gjestene å holde seg nær kokken mens alle snakker. Kjøkkenutstyrene er langs bakveggen og kjøleskapet er på sidevæggen, som faktisk er en god og god trekant.

 Kjøkkenøya – design

Viktig kjøkkenet planlegger plass kjøkken øyaØyene synes å være den beste løsningen i et L-formet kjøkken med en 3×3 meter skala, som også er åpen for et annet rom. Forbedre funksjonaliteten til kjøkkenet ditt ved å skape en øy, med en kokeplate eller barstoler for hyggelig bespisning med venner.

Landlig – inspirert øy

Rustikk kjøkkendesign kompakt slank trim

Denne L-formede kjøkkenplanen har en øy midt i rommet. Dette er en god indikasjon hvis du vil installere et stort oppbevaringsrom med nok lagringsplass på kjøkkenet. Øyeskuffene øker lagringskapasiteten og de åpne hyllene fungerer som både utstillingsplass og ekstra lagringsplass.

    U-formet U formet kjøkkenutkast prosjekt øya ide firkant trekant Viktige kjøkken gulv planer

Se nøye på trekanten i denne planen. Hvis enhetene er for tett sammen, vil du ende opp med å bli fanget og deprimert i hjørnet. Vurder å åpne halvvegget til et tilstøtende tilstøtende rom.

 U-formet kjøkkenU formet kjøkken glatt kjøkken stoler tre mørke gulv

Et U-formet kjøkken gjør at kokken kan ta vare på sitt arbeid mens han samtidig er en del av det tilstøtende rommet. U-formede kjøkken er ideelle for seriøse kokker, da det er rikelig med åpne benkeplater som passer til baking eller forbereder et stort måltid.

    bysse

kompakt, smalt, smalt kjøkkenutkast idedesign Viktig kjøkkenplanløsning

Nøkkelordet er her: Ikke hold deg selv i det smale korridorkjøkkenet! Prøv å skape plass i nærheten av de mest brukte enhetene! For å skape mer lagringsplass, bør du ha et uttrekkspantry, et pantry eller et ekstra pantry ved siden av kjøkkenet.

Nydelig, smalt kjøkken

nydelig design kjøkken liten kompakt benkeplate svart

    Små kjøkken, som kjøkkenkrok, målt på 2,40 x 3,00 m, er designet for en enkelt kokk. Selvfølgelig er matlaging for en person alltid kraftig i dette rommet. Sett kjøkkenutstyrene langs de to sidene, noe som gjør arbeidet ditt lettere i triangelsystemet. De svarte polerte granittbenkeplater er ideelle for matlaging eller servering av mat.

P-formede

P formet kjøkken design design ide gulv benkeplate Viktige kjøkken gulv planer

P står for det engelske ordet halvøy, jeg. Halvøya. Den P-formede blåkopien kommer fra L- og U-formet planløsning. Det gir en ekstra arbeidsflate på kjøkkenet, uten å ta opp mye plass.

P-formet planløsning

P-formet kjøkken moderne moderne flotte kjøkkenmøbler

For å optimalisere denne 3,90 X 3,30 m-tegningen, bestemte designeren seg for å lage en P-formet planløsning. Halvøya med vask og kjøkkenskap gir ekstra arbeidsplass og gir enda mer lagringsplass for den U-formede blåkopien.

 Moderne kjøkkenøya i brun og hvitkjøkken øy moderne skinnende brune tregulv blomsterkrukke

Beautiful Kitchen Color Palette – 14 fantastiske fargerike design ideer