Avgiftningste – hvilke urtedrikker hjelper Detox – Friske ideer til interiør, dekorasjon og landskap

Hei, kjære venner og lidenskapelige tilhenger av den sunne livsstilen! Sikkert har du allerede lest vår artikkel om avgiftning av kroppen. I dag vil vi gå et skritt videre og presentere deg noen sunne varianter av avgiftningste og duftende urtedrikker. Disse balanserer naturligvis kroppens og støtteorganets avgiftning og rensing.

Vi vil også advare deg! En avgiftende te er ikke et legemiddel som forventes å avgifte kroppen og rense blodet. Vi legger vekt på at du ikke er forvirret. Her vises kun informative te, som kan berike ditt daglige kosthold. Den nybryggede teen støtter funksjonen til avgiftningsorganene – nyrene og leveren, stimulerer stoffskiftet og fjerner forurensende stoffer fra kroppen. Det anbefales å drikke en duftende te om morgenen og om kvelden for å oppnå de beste resultatene når det gjelder kroppsavgiftning og avgiftning. Alle avgiftende te smaker godt, er lett å forberede og er bra for helsen din!

Detox med te – den naturlige måten å avgifte kroppen

detoxify te detox ingefær te sitroner

Hvorfor er avgiftning te bra for helsen vår?

God helse er grunnlaget for et fullt liv. Hvis du føler deg psykisk og fysisk i sin beste form, er du aktiv, jobber konsentrert og kan gjøre mye. Selv i privatlivet går alt bra. Dessverre øker forurensningen av vårt miljø stadig og toksiner blir deponert i kroppen vår, som i det lange løp kan føre til helseproblemer.

Usunn livsstil og usunn kosthold går ofte hånd i hånd. Følgelig er daglig stress et typisk fenomen i våre liv. Det er også høyt alkohol- og sigarettforbruk, for mye kjøtt i menyen og mange søtsaker. Disse kan forårsake alvorlige sykdomssymptomer. Plutselig kommer øyeblikket når kroppen lyder alarmen og gir oss signaler om at vi gjør noe (eller mye!) Feil. Nå må den skadede organismen bli hjulpet.

 

Avgift kroppen din naturlig – med te og ferskpresset juice!

Selvfølgelig avgifter kroppen te med ferskpresset juice detox
 

Det er mange måter å gjøre noe bra for helsen din. Her ser vi bare en, nemlig avgiftning med te. Tidligere var “fasting” og ulike faste behandlinger svært populære. Hvis legen din eller alternativ utøver anbefaler noe for deg eller foreskriver medisiner for deg, har han sannsynligvis grunner til det. Her viser vi deg bare de beste 5 detoxtene som renser organismen av skadelige giftstoffer og bringer kroppen tilbake i balanse. Drikk din detox te to ganger om dagen – om morgenen og om kvelden! Hele helbredelsen med avgiftningssten må vare i to uker, da må du ta en pause.

Medisin som kommer fra naturen

 

Urtemedisin

 

Hvordan virker en avgiftningste?

Det er mange myter om detox-produktene. Men du har galt, hvis du tror at en avgiftningste er et ekte mirakelhud som raskt og alltid helbreder den allerede skadede kroppen! Det er ikke noe slikt i livet! Den avgiftende te er mer et godt supplement til et balansert kosthold. I tillegg må du i løpet av behandlingen avstå fra upassende matvaner og skaffe nye, sunne seg.

 

Sunn og slank – drømmen til hver kvinne!

sunn og slank detox detox med teDet er velkjent innen medisinsk plantevitenskap at de forskjellige typer avgiftningste inneholder forskjellige ingredienser. I alle disse koffeinene finner man vanligvis folsyre og viktige vitaminer. Noen te inneholder mer magnesium og kobber enn andre. Derfor kan vi kun råde deg til å først spørre om ingrediensene i avgiften du har valgt. Prøv deretter å finne ut hvilke resultater du sikter på i denne detox-kur. Ingrediensene i avgiftnings te har en stimulerende effekt på de organene som frigjør forurensningene fra kroppen. Så de aktiverer funksjonene til nyrene, leveren og gallen og har dermed en positiv effekt på hjernen, hjertet og lungene. Detox teene tømmer tarmkanalen og får stoffskiftet vårt, så de brukes av mange mennesker til slanking og kroppsrensing.

Tid for en kopp aromatisk te

Drikk tekroppen

 

Disse 5 detoxifying te er våre favoritter blant alle detox rettsmidler!

 

Nettle avgiftende te

brennesle

Hovedsakelig i stikkende er det funnet flavonoider som øker stoffskiftet. På denne måten slippes skadelige stoffer ut. Nettlebladene inneholder også vegetabilske oljer. For det første fungerer disse oljene som scavengers, og for det andre har de en meget positiv effekt på fordøyelsen. Så de hjelper mye med avgiftning av kroppen. Du kan følge den eksakte forberedelsen av nettle te her.

Gingerte – den mest populære avgiftende te 

ingefær te

 

 

Gingerteen er veldig lett å klargjøre, det gir mange vitaminer og næringsstoffer som støtter avgiftningsprosessen i organismen. For oss er det utvilsomt at ingefærte har en sterk avgiftende effekt på kroppen. Finn ut mer om enkel ingefærtepreparasjon her.

Stor burdock engasjerer kroppen

Great Burdock Natural Remedy for Body Detoxification Detox

 

Den medisinske urter og medisiner, Great Burdock har lenge vært kjent som en medisinsk plante, som tjener til å avgifte kroppen. Det er designet for å rense blodet og kvitte seg med forurensning og slagg. Den store burdocken sies å binde tungmetaller og lede dem ut av kroppen.

Løvetannste har lenge vært kjent som et detoksemiddel

 

Løvetann te naturlig betyr kropp avgiftning

 

 

Denne teen er laget av planten rot. Han støtter blodrensingen. Mandelbensete inneholder fytokjemikalier, mineraler og vitaminer, og de har alle en svært positiv effekt på lever- og galdefunksjonen, stimulerer fordøyelsen og hjelper til med avgiftning av kroppen.

Følgende video viser hva du kan gjøre med løvetann.

 

Avgiftende te fra korianderfrø

Korianderte

 

Korianderte har en spesielt viktig bruk – det reduserer nivået av kvikksølv i kroppen og detoxifies det fra tungmetaller.

Selvfølgelig kan du bruke matchende urter sammen og lage duftende teblandinger. Du kan lage coriander, kardemomme og mace sammen og nyt denne duftende og aromatiske drikke i små sip. Dette vil få hele kroppen til å gå!

Har du allerede valgt din favoritt fra denne listen med friske avgiftende te?