Moderne juledekorasjon – 2017: Tilbake til virkelige verdier av festivalen

I begynnelsen av november er det flott å forberede seg på julepyntene. De enkle dekorasjonsideer er spesielt trendy i 2017. De profesjonelle interiørdesignerne oppfordrer oss til å bruke eksisterende hjemmetilbehør og tilbehør til julepyntene. I denne stilen er også de ideene vi vil vise deg nedenfor.

Den originale Adventskalenderen kan også fungere som en flott juledekorasjon

veldig enkel julegave diy

Juldekorasjon som minner om betydningen av feiringen

Den flotte utformingen av våre byer og boliger, kommersielle annonser og gaver tar oss noen ganger bort fra hovedidéen til jul. Igjen i år føler mange mennesker behovet for å gå tilbake til autentiske verdier av festivalen.

Moderne er DIY Juledekorasjonsideer som kan tilberedes sammen med hele familien.
I tillegg er presentasjonen av de tradisjonelle symbolene knyttet til jul ganske oppdatert på en moderne måte.

Et slikt juletre ville være ideelt for å skrive inn i et vintage design

hvit juletre dekorasjon
Et annet juletre

Juletreet er som alltid et stort tema. Men vi oppdager ofte dette i opprinnelige former. Spesielt populært er veggdesignet med bilder eller smykker, som utgjør figuren til et juletre. Denne ideen overføres også til vindusdesign. Slike ideer er egnet for moderne og minimalistiske leiligheter hvor det er motvillig å ta med det tradisjonelle juletreet. En slik julegave er selvsagt spesielt egnet fra et miljømessig synspunkt, hvis du bestemmer deg for opprykk.

DIY Juledekorasjonen blir stadig mer aktuell

Diy glødende flasker Juledekorasjon

kranser

Garlands kan være veldig subtil, så vel som fantastisk og slående. I første form er de i 2017 som en julegave super populær. De kan opprettes fra forskjellige materialer. For eksempel blir glanset papir og fin klut ofte valgt av praktiske årsaker. Garlands er også laget av gaver av natur, som eikekorn. De er spesielt populære som vindusdekorasjon.

Gjør bordet midt på festivalen ved juleutsmykningen

festlig bord som et høydepunkt juledekorasjonFestlig design av hyller og bord

I år er det spesielt populært å lage spisebordet eller oppbevaringshyllene en slags høydepunkt i juleutsmykningen. Dette gjøres ved å fokusere på dem i designen. Resten av leiligheten er så innredet ganske diskret.
Strategiene er svært forskjellige, men en ting er veldig hip: Du dekorerer disse områdene i en stil som adskiller seg fra den juridiske utformingen. For eksempel, I minimalistiske leiligheter for borddekorasjon kan du velge nydelig design med gaver av natur eller luksus tilbehør. Denne tilnærmingen har mange fordeler. På den ene siden forvandler den atmosfæren av leiligheten gjennom denne eklektiske innredningen. På den annen side er det også noe økning i nivået av iøynefall i de forskjellige stilene. Innenfor dette blir julebordet og andre bestemte områder det visuelle høydepunktet. Dette gir deg en unik festlig stemning i huset.

Spred munter stemning med enkle og tradisjonelle ideer!

hage design christmas dekorasjon snømenn

De indre verdiene

Den vanlige tråden mellom alle disse ideene er at de appellerer til folks følelser. Juldekorasjonen bør nå gå utover det visuelle og flytte innbyggerne og deres stemning er noe positivt. Den munter stemningen skal skapt ved å samarbeide, tolke de kjente symbolene gjennom eget perspektiv og huske de virkelige verdiene av festivalen.

Her valgte du et luksuriøst borddesign

Ideer til julebordet design

Dette juletre er ideelt for den minimalistiske utformingen av leiligheten

minimalistisk juletre hvitt

Noen tradisjonelle juledekorasjonsideer er alltid oppdaterte

tradisjonelle lyse juledekorasjoner lys

 

Så du kan ta med juletreet til veggen

diy juledekorasjon veggdesign

Familiens ånd og menneskehet kommer til seg selv i julen

sammen med familiens juledekorasjon