Kult trendy tenåringsrom for gutter – moderne innredning

Kult trendy tenåringsrom for gutt, blått sengetøy

Kult trendy tenåringsrom for gutter - moderne innredning

Din lille er ikke lenger liten, og du vet at med alderen har tenårene forskjellige behov. De drømmer om et elegant rom med god plass til å lære. Et sted hvor du kan invitere venner uten følelse av forlegenhet.

Et sted for sine videospill eller for å spille gitar uten å bli forstyrret. Det er et faktum - drengens rom trenger en grundig forandring, og du trenger ideer å velge mellom.

Grå, monokromatiske farger og flettet sengetøy til sønns rom

tenåringsrom gutter svart firkantet sengetøy design ideen
  Strenge linjer og mørke farger i tenåreneKult trendy tenåringsrom for gutter, svarte hvite gråfarger

Vi kan forsikre deg om at ting vil fungere veldig bra for deg da. Her er en liste over 9 inspirerende design som kan hjelpe deg med å lage et fantastisk soverom for tenåringsgutten din.

En sport entusiast design, men dette fantasy vegg bildet i svart og hvitt og slats ødelagt bidrar til hele moderne og elegant følelse av dette blå soverommet.

Lekfull, urbane rominnredning - oransje deco motiver

kult trendy tenåring rom design gutt oransje stol puteKoselig og varmt, med farger aksenter som legger livet til hele rommet

Kult trendy tenåring rom for gutter design boys bordlampe

Det var slik jeg ville karakterisere dette fantastiske soverommet med de hvite møblerne (fantastisk seng og flott skrivebord, jeg må si).

Raffinert, minimalistisk romdesign

kult trendy tenåring rom design gutt blå hvit garderobe

Prøver du å lage en stilig uttalelse? For en tenåring ser rød og hvit aldri mer elegant ut enn disse. Høres ut som en god ide for et drømmebarn. Det er klassisk, moderne og morsomt, alt du kan be om!

Nursery design inspirert av videospill

Kult trendy tenåringsrom inspirert for guttespill

En minimalistisk tar på et barns rom. Skjul skrivebordet bak vegger og få det til å se akkurat som garderoben - god idé. Legg til en vegg-TV og en stor seng med den. Voila, det er alt!

Hvis du har en tenåring som elsker baseball, er dette en god ide å bringe det spektakulære spillet inn i hverdagen. I tillegg, hvis han er en Yankee-fan, kan du kopiere designet fra toppen ned i alle dens deler - bare sørg for at du finner en talentfull maler som vil gjøre hele veggen for deg. Å, og ikke glem neonlysene under sengene. De gjør hele soverommet ikke mindre enn fantastisk.

Fantastisk, imponerende Teeanger-rom

kult trendy tenåring rom design gutt stripet sengeteppe

Vi har en pedant, eh? Det moderne soverommet er absolutt for en pedantisk tenåring som ønsker å lage en stilerklæring. Jeg regner med at jeg er begeistret med den moderne sengerammen og den kule dyne, men det som virkelig er spennende for meg, er den fantastiske veggkonsten bak sengen og nattbordet.

Massiv hems har en stige

Kult trendy tenåringsrom for gutter, tre møblert stige loftsseng

En liten loft på soverommet til gutten din, og en stige for å komme til lekeplassen? Har du det gøy? Dette er alles drøm siden vi var tenåringer. Du vil like lysebrune vegger og det hvite og grønne sengetøyet.

Sengramme laget av trepaller på hjul

kult trendy tenåring rom design gutter tregulv malt malt

Hvis tenåringsgutten din ønsker å være mer uavhengig, har vi en ide for deg. Hva med å omforme loftet ditt og skape et spesielt rom bare for ham? Det burde være stort nok, ikke sant?

Industriell gutt romdesign - grå og oransje farger kombinert

Kult trendy tenåringsrom for gutter oransje dekorasjon

Mens dette ser ut som en bachelor møbeltrekk, er dette virkelig en tenårers soverom i et tak på leiligheten. Liten, men varm samtidig, alt som mangler er et skrivebord for lekser som ikke kan balansere metallgrå og oransje designtemaet. Men jeg tror jeg kunne leve med det da jeg måtte.

Gutter soverommet er innredet i popart stil

tenåring rom gutt svart vegg tre hyller grønn popartKøyeseng for to gutter tenåring rom gutter massiv tre høy seng stige blå sengetøy