Trendene i den moderne dusjen

Trendene i den moderne dusjen

Spesielt på kalde vinterdager, setter pris på et hyggelig varmt badekar. Et badekar er perfekt for å slappe av etter en stressende og hard dag på jobben. Likevel blir færre og færre leiligheter utstyrt med badekar. Spesielt de yngre generasjonene har en tendens til dusjkabiner og åpne dusjer. Et badekar i seg er bare betraktet som en bonus, men har lenge opphørt å være et must. Men hvor kommer denne trenden fra, og hvordan er et nytt moderne bad med dusj utformet?

moderne dusj bademøbler ideer gulv ideer

Gulvetivå dusj
Trenden mot et gulvnivå dusjkabinett gjør for tiden et sterkt inntrykk i alle hjemlige bad. På en dusj skuff kan helt utelates her. En dusjkabinett anses spesielt moderne og utstråler et snev av luksus, selv om dette ikke nødvendigvis er forbundet med tilleggskostnader samtidig.

De mest sjenerøst dimensjonerte, dusjkabinettene på gulvnivå er avskjermet med store glassvegger. Dette gjør at badet er enda større. Slike moderne dusjboder finnes på Baddepot. Bath Depot tilbyr et utvalg av vanlige dusjboder. Men også individuelt tilpassede dusjkabiner kan gjøres. Hvis du trenger råd, kan du kontakte den interne dusjkabinettrådgiveren.
Forresten, hvis du er plaget av vannstrømmen, som vanligvis ligger i sentrum av dusjkabinettet, kan du sette glassingen på kaken med en veggdrenering på din nye, moderne dusj. I tilfelle en veggavløp forsvinner vannet "bare" i veggen og ledes derfra til avløpssystemet.

moderne dusj bad ideer lite bad
Erstatning for dusjhode
Inntil nylig var dusjhodet mer eller mindre en vare, et middel til en slutt. Men dette endres også helt i moderne bad og dusjkabinetter. Selv om en vanlig dusjhode ikke lett kan byttes ut, er det mange attraktive design og alternativer tilgjengelig. Flere og flere hjemlige bad er utstyrt med de ekstremt komfortable og luksuriøse regndusjene. Denne typen dusjhode er ment å etterligne den hyggelige følelsen av en varm regndusj, og sikrer dermed en uforglemmelig dusjopplevelse. Et regndusjhode kan ettermonteres til konvensjonell dusj eller festes direkte til taket på dusjkabinettet.

moderne dusjer regn dusj bad ideer

Dusj gulvet
Siden det vanligvis brukes barbent dusjing, spiller følelsen som blir absorbert via fotsålen også en viktig rolle. Kolde, jevne strømmer er velkjente for alle. Men selv bunnen av en dusjkabinett trenger ikke nødvendigvis å være kjedelig. Igjen kan du eksperimentere med en rekke materialer og overflater. Hva med en grov naturstein eller til og med en småstein? Dette kan også plantes med bambus, for eksempel. Sammen med en regndusj gir dette en uforglemmelig dusjopplevelse som i regnskogen.

moderne dusj badestamp dusjkabinett badekarmoderne dusj bad anlegg badematte