DIY prosjekt: Bygg ditt eget skrivebord – 25 inspirerende eksempler og ideer

DIY desk selv bygge tre DIY prosjekterEksempler som inspirerer deg til å bygge et skrivebord selv

Hvis du har jobbet hjemmefra for en stund, er du klar over viktigheten av å tilpasse møbler. Bordet har, som det er godt forstått, den viktigste betydningen.

Et skreddersydd skrivebord kan vise seg for dyrt en løsning. Men dette er ikke ditt eneste valg. Følgende eksempler viser at det ikke er så vanskelig å bygge et flott skrivebord selv.

DIY skrivebord

DIY-skrivebordet selv bygger skandinavisk stil
Trenger du et praktisk arbeidsbord for hjemmekontoret ditt?

DIY skrivebordet selv bygge tre møbler arbeidsbord stol

Ta ferdige modeller og design som modell

Følgende eksempler har alle en ting til felles. De har blitt inspirert av ferdige modeller eller interessante design. Noen ganger ser de ut som kjøpte. Man blir positivt overrasket når man finner ut hva som egentlig er bak den.

En praktisk bordkonstruksjon: DIY-skrivebord med ekstra lagringsplass 

DIY skrivebordet selv bygge arbeidsbord med god lagringsplassTa med noen bord sammen i samme høyde

Har du noen forskjellige tabeller som er i samme høyde? Kanskje du kan koble disse sammen. Dette kan resultere i den ideelle arbeidsplassen med et stort skrivebord.

Vær kreativ ...

DIY desk selvbygger workshop workshop skrivebord

Et bord kan også være en ideell arbeidsplass

Noen mennesker foretrekker å jobbe og stå opp. Er du en av dem? Da kan du enkelt lage skrivebordet ditt selv. Du kan plassere et sidebord over forskjellige møbler og arbeide der oppe.

Jobber mens du står

DIY desk selv bygge sidebord

Design enkle DIY-bord som et skrivebord

Faktisk må utformingen av et hjemmebakgrunn ikke alltid være så forseggjort. Gjør alt lett. Bygg et enkelt bord og juster juster høyden og andre dimensjoner til dine behov mens du arbeider.

Enkel skrivebordsdesign laget av tre

DIY skrivebordet selv bygge tre arbeidsbord

Bygg en mini-pult for selve datamaskinen

Hvor mye plass trenger du på skrivebordet ditt hjemme? Det er nok hvis du kan sette en bærbar PC på den. Nedenfor finner du ideer for DIY-skrivebord av denne typen. Noen kan lukkes. Tenk på valget av en flott farge som pokker opp atmosfæren.

Finn en smart løsning!

DIY desk bygge deg selv tre skap arbeidsbord

Kombinere forskjellige materialer

Møbler må fascinere oss. Derfor gjør vi ofte uten DIY-artikler til fordel for kjøpte designmøbler. Det er noen triks som gjør deg til et virkelig unikt skrivebord selv. En slik er kombinasjonen av forskjellige materialer. Store DIY-bord er laget av både vinyl og tre.

Send datortabell med glasspanelbygging

DIY desk selv bygge glasspanel treben

Flytende bord

Hvorfor lager du ikke et flytende skrivebord? Du må bare fikse det på veggen med de riktige midler. Dette gir mye ledig plass på gulvet.

Slik lagrer du plass ...

DIY desk selv bygge kreative DIY prosjekter

Bygg et nytt skrivebord fra antikke bord selv

Elsker du antikke møbler? Har du det slik hjemme? For eksempel kan gamle bord for symaskiner brukes til å bygge flotte nye arbeidsbord. De ser kunstig ut og inspirerer kreativ aktivitet.

Oppgrader den gamle symaskinen

DIY skrivebord selv bygge arbeidsbord Singer symaskin

Spill med funksjonaliteten

Det er også en trend mot multifunksjonalitet med DIY møbler. Et skrivebord kan også brukes til andre formål. Det kan tjene som en hylle eller et lagringsområde. Disse og andre multifunksjonelle løsninger kan ses i de neste eksemplene.

Praktisk løsning basert på en verktøymur

DIY skrivebordet selv bygge trepanel chic farge aksenter

Vri to trehyller og en tallerken i en praktisk pult

DIY desk selv bygge glass topp tre hyller

For dette DIY prosjektet trenger du bare en treplate og 4 trebokser

DIY-skrivebordet bygger deg selv av trebokser DIY desk selv bygge DIY prosjekter fra tre bokser Skrivebordet selv bygger massivt tre og metallbenDIY desk selvbyggende Hozlkisten hylle innendørs planterDIY skrivebord selvbygger hjemmekontor hjemme tilbehør selv byggetDIY desk selv bygge skrivebord DIY desk selv bygge ideer om hjemmelaget arbeidsbenk massivt tre DIY-skrivebordet selv bygger ideer og eksempler DIY Desk selv-building-materialet tre DIY skrivebordet selv bygge møbler fra pallerSkrivebordet selv bygge trepanel massivt tre skuffer metallbenDIY desk selvbyggende ideer massivt trepanel montert på veggen