Vakre ideer til kjøkkenøya med seter

 Kjøkken øy med sitteplass ide ide design

Praktiske forslag til kjøkkenøya med seter

Hvordan bestemme hvor mye sitteplasser du trenger på kjøkkenøya.

Finn en balanse mellom plassen du har og setet du vil ha ved å sette antall seter rundt øya.

Her finner du definitivt tipsene du trenger!

For noen villaeiere er det spesielt viktig å ha nok plass på kjøkkenøya. Ærlig, å finne ut hvor mange plasser du vil ha og hvor mange som kan være realistiske er alltid en frustrerende oppgave. Slik utarbeider du fordelene og ulemperne for å finne ut hva vi virkelig trenger rundt øya.

Trinn 1: Tenk på hvordan du bruker ditt kjøkken og tilstøtende rom. Er kjøkkenet isolert fra den andre delen av huset ditt? Eller er hun åpen for spisestuen? Hvis sistnevnte er tilfelle, så reduser stedene på øya. Du trenger bare å være nok for familiemedlemmene eller noen få nære venner, så de kan se deg lage mat og holde deg i bedriften. Men hvis kjøkkenet ditt er tydelig skilt fra de andre boarealene, kan du planlegge flere steder på øya.

Du må også vurdere hva familiens matvaner er, hvordan de beveger seg gjennom kjøkkenet, og hvordan det kan endres i årene som kommer. Må barna dine komme hjem til forskjellige tider på dagen for å gjøre ulike aktiviteter og lekser? Eller er kjøkkenet det sentrale møtestedet, hvor alle gjør leksene sine, regninger og deler sine daglige opplevelser? I så fall kan det være hensiktsmessig å ha flere plasser på kjøkkenøya.

Og hold alltid designertipsene i bakhodet: The National Cuisine and Bath Association anbefaler: la minst 0.90 m være på alle sider av en øy for ikke å forstyrre trafikken. Du må planlegge seter for flere personer hvis du vil sitte komfortabelt på øya.

Du kan gjøre i hjørnet av en utvidelse av øya - kjøkkenøya med seter

Kjøkken øy med sitteplass ideen tre strekke hjørne
Trinn 2: Analyser bøtteutformingsalternativene for kjøkkenøya sitteplasser. Sitte på øya er faktisk like variert som selve øya. Her er noen alternativer:

Sitteplasser bare langs den ene siden. Dette alternativet er bra for større rom.

Seter på begge sider. Dette er mulig på øyer som er bredere, så du kan sette stoler parallelt med de to sidene.

Sitteplasser på en eller begge korte ender av øya hvor du også kan gruppere noen stoler.

Sitteplasser på hjørnet. For svært små kjøkken, hvor plass ikke er nok, kan du gjøre en forlengelse av øya i hjørnet og ordne noe sitteplasser der.

Sitteplasser på tre sider. I meget romslige kjøkken kan en stor kjøkkenøye gi god plass til flere personer.

Kontroller høyden på sitteplasser

kjøkken øy med seter bar høyde benkeplate smal tre lys overflateTrinn 3: Kontroller høyden på sitteplasser. Det er i hovedsak tre høydealternativer for kjøkkenøya sitteplasser: bord, teller og bar høyde. Forskjellen er ikke bare et spørsmål om personlig smak, det kan også være en god måte å bestemme romgrensene på. For eksempel kan en smal barhøyde benkeplate skjerme mye fra forvirringen på kjøkkenet og samtidig legge til bredde nok til at du kan spise stille uten å nødvendigvis se på kjøkkenet. Tellerhøydene er også hensiktsmessige fordi de passer godt sammen med det generelle arbeidet på kjøkkenet.

Tellerstolper, stoler eller bar-høyde seter er de viktigste tre alternativene

Kjøkken øy med sitteplass ideen oransje barkrakkerTrinn 4: La oss ta en titt på de tre grunnleggende sitteoppstillingene rundt en kjøkkenøyle. Barkrakker, stoler eller stoler med høydehøyde er de tre hovedalternativene. Krakker er stor plasslagring, spesielt i smale kjøkken. Du kan enkelt slippe dem under benkeplaten for å bevare den dyrebare gangveien.

Stilig kjøkken - kjøkken øy med sitteplasserKjøkken øy med sitteplasser lyse tremøbler sittegruppe

Moderne og praktisk kjøkken - sitteplasser til stor familie

Kjøkken øy med seter lenestoler ide hvit tre interessant design

Classic kjøkken i hvitt

Kjøkken øy med seter stoler spisestue hvit

Lite kjøkken med kombinert gammeldags og moderne møbler

kjøkken øy stoler moderne gammeldags kombinert

Kompakt kjøkken øy - skinnende overflate og kjøkken stoler å gjøre det

moderne urbane kjøkkenområde kjøkken øy med sitteplasser   Interessant og funksjonell kjøkkendesignsitteplasser kjøkken øya ide tre avføring runde

20 moderne kjøkken øy design
Kjøkken øy og halvøy form
15 fargerike kjøkken øy ideer til leiligheten din