Japanske dekorasjonsideer for ditt europeiske hjem

japansk dekorasjon japansk stil veggdekorasjon ideer

Flott japansk dekorasjon

 

Hva vet du faktisk om Japan? Dette handler om et land, som ifølge geografi ligger i det østligste punktet på jorden. Det er derfor det kalles den stigende solens land. Japan er også et land med hundrevis av tradisjoner. Men samtidig er menneskene som bor der, noen av de mest dynamiske i verden.

Men lenge deres historie kan være, de holder 10 år i en veldig lang periode.

Den tradisjonelle japanske stilen inspirerte oss

Japanske dekorative deco elementer i japansk stil kranser
Effektivitet er i alle aspekter. Dette gjelder både bygging av skyskrapere, samt etablering av en koselig atmosfære hjemme.

Festlig gateutsmykning i Japan

Japansk innredning deco garlands street dekorasjon

Japansk interiørdesign

Hvordan gjenspeiles disse egenskapene i den japanske dekorasjonen? La oss se hvordan det fungerer før vi diskuterer integrasjonen i vår egen hjemmedesign. Den japanske dekorasjonen representerer troen på at du bare kan oppnå slike gode prestasjoner hvis du er i stand til å opprettholde indre harmoni. Derfor er de veldig godt mottatt uavhengig av den kulturelle konteksten.

Interiørdesign ideer i japansk stil

Japansk stil japansk stil soveromJapan og Fjernøsten

Som i alle fjerntliggende tradisjoner hersker universets rekkefølge og dens harmoni her. Ledende for deres prestasjon er i japansk dekorasjon, fargene. Det er derfor du bør være veldig forsiktig i fargevalg.

Kombiner farger med dyktighet

Japansk stil japansk stil spisesal

Det viktigste blant fargene er svart og hvitt. Dette er på ingen måte tilfeldig. Først inneholder de alle de andre nyansene og nyanser. I tillegg viser de de to motsetningene - gode og dårlige. La oss dykke litt lenger inn i emnet, og la oss se hva slags spesifikt program de to farger har.

Nøytral farge nyanser sikrer balansen i interiøret

Japansk dekor ideer med innendørs planter japansk seng

Bruk energien til plantene

Japansk dekor ideer med kremplanter succulents

Svart på Japan Deco

Svart brukes på ytterveggene og i mange forskjellige ornamenter. Det skal imidlertid bemerkes at i Japan det som vi kaller minimalisme har prevunnet i mange år. Så vi mener med ornamenter veldig subtile smykker detaljer.

Så dekorere du en hagefest

Dekorer japansk dekor hagefest

Hvite og de andre nøytrale farger som beige vises alltid på innsiden av bygninger i arkitektur. Dette finner en korrespondanse selv med de mindre objektene.

Og så kan du dekorere stuen din

Japansk innredning veggdesign ideer veggdekal

Dekorasjonen i Japan som et uendelig søk

Dekorasjonen i Japan kan beskrives som et uopphørlig søk etter harmoni. Disse oppdages igjen i balansen mellom farge og form. De naturlige materialene, og spesielt tre, bambus og papir, spiller en ledende rolle her. Selv de rette og rene linjene er av fundamental betydning.

På jakt etter harmoni

Japansk dekor ideer med innendørs planter Feng Shui

Gratis vegger

Innenfor det japanske interiøret har du mye plass til dekorasjon. Det er fordi møblene er plassert i midten av rommet. Dette gir mye plass på alle vegger.

Nok plass til dekorasjon

Dekorer japansk innredning stue og dekorere

Bordet

Meget viktig innen japansk dekorasjon er borddesign. Bordet er det sentrale elementet i et rom. Her finner du også emanasjonen av reglene som er viktige. Alle objekter må være veldig strengt geometriske. Hver linje må også representere en vektor.

En japansk spisestue

Japansk innredning spisesal i japansk stil veggdekorasjon

Selve bordet er lavt og malt i svart. Det er også bredt og laget av sedertre. Rettene selv er tradisjonelt laget av tre. For å sitte har du bare tynne madrasser.

Minimalistiske tremøbler i stuen

Japansk dekorativ stue i japansk stil

Designet i alle former, selv med dekorasjonen i japansk stil, har en veldig streng karakter. En ordre med oppmerksomhet til hver detalj. Detaljerne må harmonisere fantastisk med hverandre.

En lys veggfarge som en aksent

Japansk innredning stue i japansk stil veggmaling grønn

Moderne trekk er der, men disse tradisjonelle egenskapene har ikke endret seg over tid. Ville japansk dekorasjon og interiørdesign ha et sted i huset ditt?

Energisk atmosfære i tradisjonelle japanske farger

Japansk innredning stue i japansk stil veggdekorasjon ideer