Good Watch Brands – Topp 15 Beste Klokker

Gode ​​klesmerker - arrangement i henhold til prisklasse

Er du en fan av moderne digitale klokker? Vil du vite hvilke er de beste merkene for produksjonen deres? Vil du vite hvilke som anses som den dyreste blant de dyreste og hvilke er de billigste i luksus prisklasse? Her har vi laget en slik liste for deg! Forhåpentligvis ideene og tipsene i dette vil hjelpe deg med ditt gode valg.

Vi starter med de billigere modellene og går over til de dyreste.

TIMEX

På Timex var det mer og mer om effektivitet enn om det tiltalende visuelle utseendet. De første armbåndsmodellene dukket opp i 1980, og produsentene av merkevaren har aldri sett tilbake. De har gjentatte ganger forbedret sitt rykte, og faktisk har de gjort det gjennom den sterke klokke serien. De mest kjente blant disse er Ironman, Expedition og Intelligent Quartz.

TIMEX har svært dyre modeller, men noen veldig gode er rimelig.

Du kan finne et Timex armbåndsur som begynner på $ 25

Timex armbåndsur billige billige klokker

SEIKO

Leter du etter et høykvalitets klokke som er både bærekraftig og pålitelig? Da kan du trygt stole på dette japanske urmerket. Det tilbyr bokstavelig talt hundrevis av forskjellige stilarter. Det er sporty, forretningsmessige og meget elegante modeller.

SEIKO - stil og kvalitet fra Japan

Seiko armbåndsur ser bra merkevarer Herrenarmbandihr
INVICTA

Tredje i vår liste over gode klokka merkevarer er INVICTA. Dette merket presenterer seg med mange forskjellige modeller av klokker. Noen når virkelig høye priser og mange kjøpere viker vekk fra det. Men med tanke på nyskapende teknologi og de luksuriøse detaljer som de inkluderer, får du et veldig godt pris / ytelsesforhold.

Kvalitet til den beste prisen

Invicta armbåndsur lærlengte brune bra klokkerett

ORIENT WATCH COMPANY

ORIENT WATCH COMPANY er et datterselskap av Seiko, men det liker ikke populariteten til det store selskapet. Men alle sanne fans av gode klokker merker dette navnet. Dette merket viser også mange forskjellige modeller og stiler. ORIENT WATCH COMPANY tilbyr mange kjole klokker, samt flotte modeller for profesjonelle dykkere, men også mye mer. Disse er klokker for intensiv bruk. Sannsynligvis den dyreste modellen er Pro Saturation Diver.

ORIENT WATCH COMPANY - et datterselskap av Seiko

Oriente armbåndsur mens godt ur merkevarerSKAGEN

SKAGEN er en klockprodusent for de som liker dansk minimalisme. SKAGEN klokker er et godt valg hvis du leter etter noe i øvre prisklasse for første gang. Du kan til og med bli med de bedre modellene innenfor grensen på $ 200.

SKAGEN-klokkerne skiller seg fra konkurransen ved hjelp av ren skive design, matt grå farge og bruk av komfortable mesh armbånd. To spesielt bemerkelsesverdige modeller er Ancher Titanium og Holst Steel Mesh Multifunction.

SKAGEN - minimalisme og stil fra Danmark 

Skagen armbåndsur damer hvite bra ur merkevarer

FOSSIL

FOSSIL har vært på markedet i generasjoner. Det er utrolig hvordan merkevaren har klart å holde seg moderne og oppdatert i alle disse årene. Brannen har generelt en mer sportslig karakter. Slike tog har selv klokker som har en klesstil.

FOSSIL - vellykket på markedet i flere tiår

Fossil ser bra merkevarer på menn

CITIZEN

BORGET klokker er pålitelige, har en veldig attraktiv design og er veldig nyskapende. Noen nye modeller har et soldrevet kraftverk og krever nesten ingen batteribyte.

BORG - innovative armbåndsur

Citizen ser på gode klesmerker

HAMILTON

HAMILTON var et amerikansk merke før den ble kjøpt av Swiss Swatch Group. Men på ingen måte har merket mistet sin amerikanske estetikk. De kombinerer dette med sveitsisk kvalitet og gjør kjøp av en slik klokke til tross for den høye prisen ganske verdig!

HAMILTON - Amerikanske klokker med sveitsisk kvalitet

Hamilton armbåndsur luksus klokker god watch merkevarer

ORIS

Hvis du er på utkikk etter et symbol på det sveitsiske designet, så er ORIS-klokka akkurat akkurat for deg! De er kanskje ikke den mest originale, men de har en veldig god kvalitet. ORIS klokker er derfor veldig ærverdige blant folkene som virkelig forstår noe av gode klokker.

På grunn av dette finner alle serier mange kunder, selv om de har en ganske høy pris.

Klokkemerket ORIS står for høy kvalitet

Oris ser på gode klesmerker mens

OMEGA

Historien om dette klokkemerket dateres tilbake til 1903. Det er den slags brann NASA jobber med offisielt. De ble brukt under OL-spillene i 1932 og er tilstede i alle James Bond-filmer siden Golden Eye (1995). En slik stor historie, ikke sant? Det er sannsynligvis at årgangsmodellene er så populære i disse dager.

OMEGA armbåndsur med over hundre års historie

Kilde: omega klokker

Omega ser på gode klokker

PANERAI

Dette gode merkevaren skylder sin berømmelse til to svært kjente personligheter. Dette er nyttårsaften Stallone og Arnold Schwarzenger. Brannen ble ikke tilfeldig valgt av dem. De kjente skuespillerne kunne godt gjenkjenne seg i det grove, klassiske og veldig maskuline utseendet på disse klokka.

PANERAI - klokker for sterke menn

Panerai armbåndsur Herre luksus klokker

ROLEX

Rolex er sannsynligvis det mest kjente merkevaren i verden. Disse klokka er høyt verdsatt, og det endres ikke snart. Varemerket har en lang historie, og årgangsmodellene er for tiden noen av de mest ettertraktede.

ROLEX - kongen av ur merkevarer

Rolex klokker gullklokker

IWC

Hvis du er ute etter et virkelig representativt statussymbol, er IWC-klokker et godt valg. De er sikkert anerkjent for sin gode smak og stil. Du vil også følge en av de eldste tradisjonene for å se på verden over hele verden. IWCs historie begynte på 1800-tallet, akkurat i 1868. Du kjenner den fantastiske modellen portugisisk fra i fjor, ikke sant?

IWC klokker - et virkelig representativt status symbol

IWC armbåndsur bra klokker merker luksus klokker

A.Lange & SONS

Her er også et tysk bidrag til listen over de mest solgte gode klokkerettene. A. Lange & Söhne Uhrenproduktion er preget av meget god kvalitet på materialer og en minimalistisk estetikk. Historien om merkevaren går tilbake til år 1845. Faren til merkevaren er urmakeren Ferdinand Adolph Lange, som jobbet i den lille byen Glashütte i nærheten av Dresden. The Lange-familien har også gjort klokker for tyske piloter under andre verdenskrig. Etterfølgerne til denne urmakerfamilien sørger fortsatt for at merkevaren er blant markedets ledere.

A.Lange & SONNE - høykvalitets klokker siden 1845

A.Lange and Sons Armbåndsur bra klokker

PATEK PHILIPPE

Vi ønsker alle dere at en dag vil du være så vellykket å ha på deg en Patek Philippe klokke. Det er et ultra-luksuriøst merke. Disse er faktisk de dyreste modellene som tilbys på markedet.

Bak den står unik teknologi og nøyaktig produserte deler og utmerket design

Patek Philippe ser på gode klokker av lærlær

En førsteklasses klokke kan eller ikke koste mye. De har noe bra i alle prisnivåer. Det er viktig at den valgte klokken passer godt med din personlighet og stil. Det gjør valget mellom en billigere modell som passer til ditt antrekk, lyktes!

Vi ønsker deg et riktig valg med dette riktige tilbudet!