Ikea soverom – 15 inspirerende eksempler fra katalogen

ikea soverom soverom komplett satt opp

Flott Ikea soverom

I dag vil vi gi deg 10 eksempler på Ikea soverom der du sikkert vil sove en gang. Har du noen gang knyttet ordet "Ikea" med fryktelig uoppusset design?

Jeg har gjort det før, men det forandrer ikke det faktum at jeg i de fleste tilfeller egentlig er fascinert av Ikea-design.

Soverommet er et av de stedene hvor du virkelig vil føle deg hjemme. Hvis møblene er godt utvalgt, vil du nyte mange fordeler.

Det er det paradiset vi alle vil ha, ikke sant?

Ikea soverom soverom dekorere farge nøytrale farger
Ikea soverom - soverom ideer i lyse og nøytrale nyanser

I de små rommene viser løsningen av møbler med ledig plass under disse alltid å være svært vellykket. Man opplever følelsen av åpenhet der. På dette bildet oppnår FJELLSE-sengen og HEMNES-skapet denne effekten på en perfekt måte.

Du glemmer at dette rommet gir en åpen overgang til stuen. Hele rommet er fylt med funksjonalitet, modernitet og komfort.

Ikea soverommet tilbyr komfort. La oss overbevise deg!

ikea soverom seng soverom komplett møbler møbler

På neste bilde ser vi Pax garderobesystemet. Du lager et flott lagringsområde uten å måtte ta noe ut av rommet. Rommet er fullt av nøytrale.

Ser ikke denne MALM-sengen ut som en vakker, koselig sky?

ikea soverom seng soverom komplett møbler møbler nøytrale fargerEtter din mening kan dette rommet se mer voksen og mer elegant ut? Hvit, grå og svart representerer en oppskalere fargekombinasjon som alltid er oppdatert. Ikea-sengen har blitt bøyd med en BEKKESTUA-ramme. Soverommet er enda verdig Carrie Bradshaw, og det er absolutt takket være klær og tilbehør på rommet. Mr. Big ville også passe inn perfekt her også.

Dette er det perfekte stedet å drømme

ikea soverom soverom fullstendig satt opp farge nøytral farger

Rom med et snev av farger

Dette rommet er fylt med sjarm og skjønnhet fra sør. Det har bestemt seg her for Leirvik sengerammen. Dette ser japansk, men på en veldig klassisk måte. Hele greia ble dekket av blå Texitilien, blonder og gingham. Disse gir klassisk sjarm og bare et snev av Rose sveiser hele greia sammen.

Ta et glass søt te og din favoritt novella å krølle opp her

fargevalg ikea soverom seng soverom komplett satt opp

Jeg er alltid fascinert når jeg ser et rom og kan ikke fortelle om en kvinne eller en mann har dekorert den. Det er sikkert tilfelle her. Du vil bekrefte at alle vil like denne friske og livlige kombinasjonen. NORDLI-sengen tjener som et perfekt hvitt lerret og hver farge vil se fantastisk ut mot dette bakteppet.

Og hvor vakkert denne rammen rammet sengen her, ikke sant?

fargevalg rød hvit ikea soverom seng soverom møblere

Mann eller kvinne? Du kan ikke gjenkjenne dette i dette rommet også. Jeg elsker hvordan disse møblene legger vekt på variasjonen. Alle vil føle seg som i paradiset i dette rommet. Utstyret vil være omtrent det samme, uansett om du vil gjøre det i svart og hvitt eller i fluffy rosa.

Skandinavisk design er manimalistisk og unisex 

fargevalg ikka soverom soverom sengetøy

I dette rommet kan du føle en fantastisk og hjemmekoselig atmosfære, som ønsker deg velkommen som en varm bris. Du kan nesten høre havbølgene. Men vent, du kan være hvor som helst.

Vi jobber fortsatt med Ikea-møbler

fargevalg ikea soverom soverom sengetøy blå maritimt

Mørke og humørete møbler

Det mørke treet, det store draperiet og alt annet skriker "Gentleman" i dette rommet. Men du kan se kvinnelige berører overalt. Dette er en vakker kombinasjon og Hemnes sengeramme passer akkurat der.

Farge aksenter i blått og brunt

fargevalg ikea soverom soverom sengetøy brun blå veggmaling

Dette soverommet utstråler et fantastisk humør og har en bestemt feminin stil. Den fjerde EDLAND sengerammen er ganske enkelt nydelig og veldig mye redusert. På den ene siden er denne sengen bare fantastisk, og det kan også være viktig å vite at resten av møbler er også tilgjengelige fra Ikea.

Soverom fullt utstyrt med Ikea-møbler

farge design ikea soverom sengetøy veggmaling purpur

 Og noen få inspirerende eksempler på Ikea-soverom

Ikea soverom fullt møblert seng kaste pute

Flytte seng på hjul og stilig veggdekorasjon med kvinnelige aksenter

farge design ikea soverom soverom sengetøy vegg design

Frittstående seng uten hodegjerde og aksenter i rik grønt

farge design ikea katalog møbler sengetøy sengetøy

Pünktchenmuster i kombinasjon med lysegrønn og god lagringsplass. Det ser ut til at Ikea tenkte på alt

ikea soverom dekorere fargevalg