& Quot; Vende gammelt inn i nye møbler “- Resirkuleringsmøbler er morsomt og bra for miljøet

Hvert stykke møbler har sin sjarm og spesielt hvis den allerede har noen dager under belte. Sikkert kan du alltid få et nytt møbel, hvis det ikke gjør det gamle gode stykket, men karismaen og uniktheten til et gammelt møbel er uvurderlig.

Du trenger ikke nødvendigvis å dele med det gode stykket bare fordi det kan ha blitt gammelt og ser slitt ut. Lett kan være laget av gamle møbler som stoler, bord, skap og benker eksempel flott med noen enkle og fingerferdighet tilbake helt nye gems fikse opp. Spicing opp gamle møbler gir ikke bare plass til kreativitet, men er også veldig miljøvennlig.

"Fra gamle nye møbler" - Et snev av antikke

DIY ideer fra gamle lage nye møbler

Det gamle kjøkkenbordet på tre, hvor det ble feiret vakre familiefeiringer, den daglige frokosten fant sted og barna spilte. Overflaten er dekket av riper og malingen er sprø. Det er imidlertid fortsatt ikke noe møbel som skal kastes. Hva med en helt ny malingsjobb? Spesielt trebord er ideelle for å gjøre dem til et iøynefall av rommet i noen få enkle trinn. Når det er malt, kan overflaten slipes med en slipekraft og det naturlige kornet av treet kommer igjen. Hvis du tar en pustende glasur i hvitt, maler du bordet forsiktig, og lar malingen tørke, det ser ut som nytt igjen.

kan krydre til hele greia ved å forsiktig feier over ham igjen med den fargen, la det tørke og nå (omtrent) med sandpapir i alle hjørner og kanter på bordet og som ønsker å sette litt anschleift på overflaten, det første laget. Dette gir bordet et veldig spesielt antrekk og et snev av antikke. Selvfølgelig kan du gjøre det samme, og bygge møbler selv, som du senere redigerte også og raffinert tilsvarende. Kalkingen eller matt hvit maling og sand igjen er svært enkel og svært miljøvennlig, hvis du bare bruker en pustende farge uten løsemidler som ser forresten også best her.

håndverk ideer fra gamle lage nye møbler

Gammel stol - nytt sete

Tre stoler spesielt, når de brukes mye, viser raskt tegn på slitasje. Bena vri, ryggstøtten er løs, eller skruene på armlen og setet løsner igjen og igjen. I de fleste tilfeller, men faren ikke liker, eller setet er veldig slitt. Igjen, hjelper et nytt lag med maling, beslagene kan fornyes og ryggstøtten kan limes igjen. Det ytre stoffet på setet kan vanligvis fjernes veldig godt, så ser du etter et nytt stoffmønster, kutt det slik at det passer litt over på setet, og legg stoffets kanter med en stump kniv o. Ä. Under versjonen av setet. Hvis det ikke er noen ramme tilgjengelig, kan du også feste stoffet med spesielle polstrede nagler. Og hver stol blir et absolutt favoritt sete.

Euro pallet seng - fra gamle til nye møbler

Møbler laget av paller fra gamle, nye møbler

Euro paller som et møbel

Fra benker, over liggende områder for å kjøle seg, til sengen. Fra euro paller kan tinker nesten alle møbler. Den Normgößen pallene tillate en veldig enkel jobb og beskjæring og selv disse paller kan bli forvandlet til en hylle eller kommode. For eksempel, gitt fire paller høy, hun stryker med en lett pustende, klar lakk uten løsemiddel, eller i hvilken som helst farge, du umiddelbart en fantastisk dresser. Legg bare en kuttplate eller glassplate på overflaten, fikse den. De respektive åpninger av paller brukt som skuffer, nå bare må du jevnlig søke etter egnede skuffer (grovavfall etc.) gjør, og du har en veldig unik og kul dresser for hvert område.

Bli gammel til nye møbler - Re-design de gamle møblerne selv

Ombygge gamle møbler fra gamle, nye møbler

Bli gammel til nye møbler

gammel stol fra gamle lage nye møbler

fra gamle lage nye møbler basteliden