Legemidler og deres effekter – 10 populære krydder og medisinske planter

Spice og medisinsk plante urtehage krydder helbredende planter

Medisinske planter til din egen hage eller til og med på terrassen din

 

Multifunksjonalitet er "IN" på alle områder av livet. Dette er også bevist av det faktum at flere og flere mennesker er ute etter multifunksjonalitet i håndtering av planter. Populære medisinske planter, som begge pynter gårdsplassen, samt finner stor bruk i herding av sykdommer, dietter og sunne oppskrifter.

Spice og medisinsk plante

Spice og medisinsk urtehage lager helbredende planter
Vi starter i dag med noen varianter som folk med vanlige symptomer alltid skal ha til rådighet. Du vil da spare mye tid, penger og daglig løp til apoteket. Du vil også oppleve en ren åndelig nytelse gjennom de store luktene og det grønne bildet.

Friske indiske krydder - ingefær, kardemomme, nelliker, løvblad og nøtter

Spice og medisinsk plante urtehage potted Indisk krydderier ingefær kardemomme

Mint - omsorg og egenskaper som medisinske planter

I naturen vokser denne planten nær elver, små bekker og der - i skyggefulle og kule steder. Myntpleie av enkelte varianter vil også være mulig under husforhold og i hagen. Den blomstrer i perioden mellom juni og september. Bladene og blomstene kan brukes i friske og tørre forhold. Mynten er svært egnet for problemer med mage-tarmsystemet.

 Mynten som en helbredende plante

Spice og medisinsk plante mynte dyrke urtehageMynten og omsorg for disse vil hjelpe deg mye videre hvis du ofte må lage te fra den. Selv om du våkner midt på natten med alvorlig tannverk eller tannkjøttet ditt bløder tungt, kan mint- eller myntete hjelpe. Har du merket at det ofte brukes i tannkrem? Mint kan brukes i revmatisme. Gikt kan påvirkes. Bronkitt, laryngitt, bihulebetennelse kan også herdes med det. Mint er en veldig nyttig krydder medisinsk plante.

Friske mynteblader i egen urtehage

Spice og medisinsk plante mynte dyrke urtehage mynteblader

Aloe vera som en medisinsk plante

Vi har allerede snakket om aloe vera som en medisinsk plante i andre artikler. Men du kan ikke gå inn i deres gunstige egenskaper ofte nok. Det er en slags medisinsk plante, som også er vakker og kan nå opp til 1 meter i høyden i hagen din. Viktig å vite i dette tilfellet er at hun elsker varmen veldig mye. Det må derfor flyttes i de kaldere periodene inne i vinterhagen. Stedet hvor aloe vera vokser må også være ganske solfylt.

 Den helbredende effekten av aloe er i kjøttfulle løvverk

Spice og medisinsk plante aloe vera medisinsk plante urtehage

Aloe Vera er kjent som en medisinsk plante hovedsakelig på grunn av følgende egenskaper: sår helbrede raskere, brent hud, samt alle andre typer hudsykdommer er positivt påvirket. Du kan motvirke enhver betennelse. Interne gastrointestinale problemer, som kolitt, forstoppelse, appetittmangel kan dermed løses vidunderlig.

Aloe vera som en potteplante hjemme

Spice og medisinsk plante Aloe Vera medisinske plante robuste innendørs planter

Rollen som å elske som en medisinsk plante

I hagen skal kjærligheten plantes i et skyggefullt og fuktig sted. Vi arbeider her med en krydder og medisinsk plante samtidig. Hans engasjement er ganske variert. Hvis du har hodepine, kan du lage deg en te fra røttene, staben og bladene. Gastrointestinal, nyreproblemer påvirkes positivt. Svært betryggende er effekten på hudsykdommer og skader.

Løpstikke som krydder og medisinsk plante på kjøkkenet

Spice og medisinsk plante elskede bunt urtehage

Kjærligheten har en helbredende effekt på hudsykdommer og skader

Spice og medisinske planter elske urtehage

Tijmen som krydder og medisinsk plante

Som en medisinsk plante og krydder er timian mye brukt. Han er rik på antioksidanter. Han renser kroppen av de frie radikaler. Samtidig hjelper han i kampen mot influensa, bakterier, virus og parasitter. Timian er en av de medisinske plantene som ofte brukes i tannkrem og munnvann. Han har en veldig sterk motvirkende influensa, myker hostesymptomene, man har ingen feber og overvinne kulde lettere. Timian er også en av de medisinske plantene som kan brukes til behandling av astma og bronkitt.

Tijmen er rik på antioksidanter

Spice og medisinsk plante timian plante urtehage

narkotikatimian

Spice og medisinsk plante timian houseplant urtehage

Sun Hats (Echinacea)

La oss komme til solen blant de medisinske plantene. Vi arbeider her med en ekte beroligende skjønnhet. Du kan bruke dem vellykket til de første symptomene på forkjølelse og influensa. Den antibakterielle effekten av solhatter er veldig sterk. Bare en kopp det ville umiddelbart redusere symptomer som ondt i halsen, hoste og lignende.

sol hatter Planter i hagen

Spice og medisinske plante urt hageanlegg planter solhatt plante

Solens hatter tilhører de medisinske plantene, som også meget raskt virker på sår, brannsår og betennelser. Bihulebetennelse, blærebetennelse og til og med noen gynekologiske sykdommer kan behandles med den.

Echinacea

Spice medisinske urter urtehage solhatt plante echinacea

Virkelig marshmallow (Althea officinalis)

Av alle de medisinske plantene, kan man tvile på at denne vakre planten minst egenskapene. For selv navnet på latin - althea betyr "helbredelse". Den må plantes og vedlikeholdes på et rett sted i hagen. Jorden må være veldig rik på næringsstoffer. Althea officinalis må vannes regelmessig ... Det høres ut som hardt arbeid. Men på slutten av dagen, vil dette lønne seg i alle fall, min fargerike skjønnhet!

hibiscus medisinsk plante

Spice og medisinsk urtehagen hagearbeid ekte marshmallow

Hvis du drikker dette medisinske plantet som te eller spiser det i form av salat, så er eventuelle kroniske gastrointestinale symptomer svært positivt påvirket. Interne infeksjoner i hele kroppen vil ikke være like akut lenger. Med ekstern behandling kan du dermed helbrede sår og blåmerker som følge av skader. Muskelsmerter, så vel som insektbitt, vil bli mye mildere hvis du velger den rå eller sanne marshmallow som medisinske planter.

Tørkede blomster av Althea officinalis

Spice medisinske planter urtehage ekte marshmallow tørr

Stor burdock (Arctium lappa) som medisinsk plante og krydder

Den store burdocken er en flerårig krydder og medisinsk plante. Mellom juni og august blomstrer det i stor rødviolett. Vården er ikke krevende i det hele tatt. Te fra bladene på denne planten hjelper mye med revmatisme, gallestein og nyrebetennelse.

Arctium lappa  eller fortsatt stor burdock oppkalt

Spice medisinske urter urtehage Arctium lappa blomster

Mye videre hjelper Stor Burdock i diabetes, håravfall og Seborea. Infusjon av dette kan påføres 1-2 ganger i uken på hodet. Et antall av disse kan også behandles vellykket. Prøv det hvis du har herpes eller akne.

En medisinsk plante mot revmatisme, gallestein, nyrebetennelser og hudsykdommer

Spice medisinske urter urtehage Arctium lappa stor burdock

Marigolds som medisinske planter

Denne årlige planten, kjent som krydder og medisinsk plante, kan gjenkjennes av de lyse oransje blomster. Den har en sterk antibakteriell effekt. Blodet blir således renset. Visste du at gullfugler har vist seg å ha en av de sterkeste effektene av gul feber?

 Den helbredende blomst har lyse gul-oransje blomster

Spice medisinske planter urtehage marigolds field flowers

Hvis du tar tefugler, kan du bidra til helbredelsen av mange sykdommer i mage og tarm. Du vil være i stand til å helbrede ditt eget nervesystem med stor suksess. Som krem ​​kan den brukes til sopp, hevelse, venøse problemer og sår. Både brannskader og forkjølelser kan kurere deg. Hudpigmenter og aldersflater kan således delvis eller helt fjernes.

Med marigold te kan du rense blodet ditt

Spice og medisinsk plante urtehage marigold blomst

Laurelblad som en medisinsk plante og krydder

Løvbladet er et eviggrønne buskanlegg. Blomstene deres er svært små, preget av en veldig sterk lukt. For sin gode utvikling trenger dette aromatiske krydderanlegget varme og ganske sterkt lys. Sannsynligvis er det ingen husmor som aldri har brukt bladbladet som krydder i matlaging.

laurbærblad som en potteplante - et veldig populært krydder

Spice og medisinsk plante urtehage potted laurel leaf

Bladbladet hjelper med gastrointestinale problemer og betennelser. Astma, virus, sopp er også bekjempet med det. For gingivitt bør du tygge på løvbladet. Laurelblad er også en av de medisinske plantene som er veldig sunne i diabetes. Du kan også lindre smerten av revmatisme. Extract fra det kan være veldig gunstig med noen dråper i bihulebetennelse.

Visste du om de helbredende effektene av Laurbærblad?

Spice og medisinsk plante urtehage krydder laurbærblad effekt

kamille

Vi konkluderer med presentasjonen av krydder og medisinske planter i dag med kamille - en av de mest kjente og vakre medisinske planter. Den finnes overalt - på enger og i gårder. Godt å vite er at det er mange varianter. Men helbredelsesvarianten heter Matricaria chamomilla. De bruker sine blomster, som er veldig rike på essensielle oljer.

Matricaria chamomilla

Spice og medisinsk plante urtehage kamille medisinske plante

Du kan stoppe betennelse og blødning med kamille. Hjertrytmen er også berørt. Hvis du har steiner i nyrene, betent tarm og hodepine, bør du ta mange av dem. I tillegg er klager som tannverk, sår hals og øyebetennelse veldig positivt påvirket av kamille.

Drikk ofte deilig kamille te!

Spice medisinske urter urtehage kamille kamille te